Kakor (cookies)

På csinordic.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.
En kaka, eller cookie, är en liten textfil som webbplatsen sparar på din dator när du besöker den. Kakan innehåller ingen information som kan kopplas ihop med dig som enskild person. På den här webbplatsen använder vi kakor för att förbättra webbplatsen och för att förenkla för dig som besökare.

De här kakorna använder vi på webbplatsen

Namn: privacy_embeds
Syfte: Du sätter en kaka när du accepterar att webbplatsen använder kakor och du klickar på knappen ”Jag förstår” i botten av sidan.
Nytta: Frågan ställs inte igen nästa gång du besöker webbplatsen inom en månad.
Data som lagras av kakan: Ingen personlig information, endast information om din dator och din webbläsare.
Lagringstid: Kakan lagras under en månad.

Namn: fusionredux_current_tab
Syfte: Kakan registrerar val du gör eller tjänster du använder under ditt besök på webbplatsen.
Nytta: Lagringen i kakan förenklar din användning av webbplatsen och de tjänster som finns på den.
Data som lagras av kakan: Information om val och du gör under ditt besök. Kakan innehåller ingen information om dig som person.
Lagringstid: Kakan raderas när du stänger din webbläsare.

Namn: _ga, _gat, _gid, gac_, __utma, __utmt, __utmb, __utmc, __utmz
Syfte: Kakorna samlar in statistik om antal besök över tid på webbplatsen, hur länge ditt besök varar, vilka sidor som du besöker och vilken sida du som besökare kommer ifrån när du går in på webbplatsen eller om du kommer in till webplatsen via en annons.
Nytta: Kakorna gör det möjligt för oss att förbättra användarupplevelsen för dig som besökare.
Data som lagras av kakan: Ingen personlig information, endast information om din dator och din webbläsare.
Lagringstid: __utma: raderas två år efter ditt senaste besök på webbplatsen, __utmt: raderas efter 10 minuter, _utmb, _gat: raderas 30 minuter efter ditt besök eller efter att du varit inaktiv i 30 minuter, _utmc: raderas när du stänger webbläsaren, _ga ligger kvar i 2 år och _utmz: raderas 6 månader efter att den placerades på din dator.